Toimitus- ja maksuehdot


Yleistä

Pesutiimin pesuparkki on Itä-Suomen PESUTIIMI Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteita myy Itä-Suomen PESUTIIMI Oy (2902609-5, Mikonkiventie 50, 57310 Savonlinna, 040 590 0995). Itä-Suomen PESUTIIMI Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

VERIFONE

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy www.pesutiimi.fi / Itä-Suomen PESUTIIMI Oy.

Verifone Finland Oy, Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa. Asiakaspalvelu: 020-7535192 Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi, www.verifone.fi

MASH

Maksuaikaa juuri sen verran kuin tarvitset, kun maksat ostoksesi Mash-laskulla, saat mukavasti maksuaikaa. Saat vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa, jonka aikana voit maksaa laskun kerralla ilman lisäkuluja tai valita haluamasi osamaksuerät. Kotimaista Mashia on helppo käyttää: ostamiseen riittää oma henkkari. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen kerralla vai joustavasti osissa.

Mash-lasku

Ostamiseen riittää oma henkilötodistus. Saat vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Mash-osamaksu

Tee ostokset ensin liikkeessä Mash-laskulla. Mash-laskun saatuasi voit valita, maksatko kaiken kerralla vai joustavasti osissa. Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta. Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja. Kysyttävää laskutuksesta? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään: asiakaspalvelu@mash.com tai puh. 0800 94580, 24/7, puhelu on maksuton.

Maksutapaehdot

Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9). Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat yli 20-vuotiaat henkilöt. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein. 

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tai tunnistautua pankkitunnuksillaan tilausta tehdessään.

www.mash.com, asiakaspalvelu palvelee 24 h/vrk, puh. 0800 94580 (ma–su 24 h, puhelu on maksuton), asiakaspalvelu@mash.com, LUOTONANTAJA: Mash Finance Oyj


Toimitus

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan, tekstiviestin, sähköpostin tai kirjeen.


Toimitusaika

Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen saat viipymättä pesukoodin (klo 8-23 aikana, yöaikaan tulleet tilaukset käsitellään klo 8 jälkeen), jos valitsit tekstiviestin tai sähköpostin toimitustavaksi. Kirjeenä toimitetun lahjakortin toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää ja se on maksuton. Pesukoodi käy valitsemasi pesuaseman maksuautomaatilla. Pesukoodi on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Itä-Suomen PESUTIIMI Oy, Mikonkiventie 50, 57310 Savonlinna, info@ispt.fi., 040 590 0995.